Sajam turizma u Novom Sadu

Agencija "adigraf" je učestvovala kao samostalni izlagač na Sajmu turizma u Novom Sadu od 27. do 30. septembra 2005 godine. Po oceni ekipe koja je osmislila vrlo atraktivan štand i koja je radila na Sajmu, ovo je bio, bar što se tiče ove agencije, najuspešniji Sajam ove godine. Veliki broj posetilaca na štandu, mnogo reklamnog materijala koji je brižljivo odabran, značajan broj sredstava informisanja koji su pokazali interesovanje za ovu agenciju su najbolja potvrda takve ocene. Ostvaren je veliki broj kontakata sa drugim agencijama i organizacijama iz oblasti turizma. Pored toga predstavnici Agencije su napravili mnogo sustreta sa firmama iz Novog Sada koje se bave turizmom, marketingom, dizajnom itd.

Agencija je inače pored redovne ponude svojih apartmanskih kapaciteta promovisala jos dve nove ponude. To je novi smeštajni objekat Vila "BAJKA" koja se svojim ekskluzivnim izgledom i dobrom pozicijom u centru Zlatibora nameće kao jedan od najtraženijih objekata iako je počela sa radom tek pre dva meseca. Tome u prilog ide i ZLATNA PLAKETA sa medaljom za najbolji smeštaj koju je ova Vila dobila na ovogodišnjem Novosadskom Sajmu.
Druga ponuda je iz oblasti vanpansionske ponude, koju je ova Agencija priremila u saradnji sa firmom INTERCON iz Višegrada, za turiste Zlatibora za leto 2006 je celodnevni izlet sa krstarenjem turističkim brodom ZELENIKA, od Višegrada do Peruća prekrasnim kanjonima Drine.

Zapažena akcija je bila nagradna igra koju je ova Agencija priredila na svom štandu. Naime, svaki posetilac štanda, ukoliko je to želeo, uz specijalni katalog dobio je i kupon za nagradnu igru. Na kraju svakog radnog dana na štandu su izvlačeni dobitnici 7-dnevnog boravka u ekskluzivnom apartmanu za 4 osobe na Zlatiboru, kao prve nagrade i celodnevnog izleta-krstarenja Drinom u toku leta 2006.godine kao druge nagrade. Poslednjeg dana izvučena je i treća nagrada, 7-dnevi ručak u NACIONALNOJ KUĆI, na Zlatiboru jednom od najekskluzivnijih restorana na Zlatiboru.
Nagradna igra je naisla na veliki odziv i oduševljenje posetilaca tako da je izvlačenju nagrada, svaki dan prisustvovao veliki broj postilaca koji su stvarali izvanrednu atmosferu na štandu.

DOBITNICI NAGRADA:
7 DANA(APARTMAN ZA 4 OSOBE) U VILI "ZLATIBORSKA FANTAZIJA" dobila je: VESNA NEŠIĆ iz N.Sada.
7 DANA(APARTMAN ZA 4 OSOBE) U APARTMANIMA "DANILO" dobio je : RADAKOVIĆ ALEKSANDAR iz N.Sada
7 DANA (APARTMAN ZA 3 OSOBE)U VILI "BAJKA" dobio je: DRAGOLJUB ĐURIŠIĆ iz Berana.
7 DANA(APARTMAN ZA 4 OSOBE) U VILI "BRANKA" dobio je : BUDIMIR POPADIĆ iz N.Sada.

KRSTARENJE DRINOM ZA 2 OSOBE dobili su
SVETLANA OBRADOVIĆ iz N.Sada,
DANE KORAĆ iz N.Sada,
MARKO BAJIĆ iz N.Sada
NENAD RADUNOVIC iz Niša.

7 DANA za 2 osobe, RUČAK u Restoranu "NACIONALNA KUĆA", dobio je:
ČEDIĆ SVETISLAV iz N.Sada.

Agencija” adigraf” čestita svim nagradjenim i želi im ugodan boravak na ZLATIBORU.